UGENS NYHEDER – WEEKLY NEWS

  1. Krystyna Konarska som døde de 30.05 bliver begravet tirsdag den 12.06 kl.10.30. (messen i kirken samt efterfølgende jordfæstelse på nordre kirkegaard)
  2. Sommerfest: Menigheden inviteres til solidaritets-sommerfest d.24.6. Kl 11.30-17 Sommerfesten bliver en fællesfest arrangeret af Solidarity Project og International Cafe, og derfor inviterer vi også beboerne på udrejsecenter Kærshovedgård og flygtninge fra vores by med. Vi  håber, at I allesammen vil deltage, og hjælpe os med at arrangere en rigtig god fest og et festligt buffet bord. Hvis du vil hjælpe med at bage en kage/lave en ret mad, så send en SMS til Anemone på: 25850675 eller Email: solidarityprojecttmtc@gmail.comDu må meget gerne skrive, hvad du tager med til frokostbordet, så vi kan organisere en sammenhæng. Husk at der vil være mange af vores gæster, der ikke spiser svinekød. Vi glæder os meget til at se jer alle.
  3. Knuds Seniorklub planlægger en udflugt til Vadstena fra 28.-30. august med 2 overnatninger på Birgitta søstrenes gæstehjem. Seniorer fra menigheden har mulighed for at tilmelde sig turen, dog vil antallet være begrænset til 20 personer. Interesserede bedes henvende sig til p. Herbert senest søndag den 17. juni. Der er mulighed for økonomisk støtte.
  4. Allerede nu vil vi gerne informere om søndagsmessetider i juli måned. Engelsk messe lørdag aften er aflyst, således som messen om søndagen kl. 8.00 og messen på polsk. Om søndagen bliver der fejret messe kl.10.00 og 17.00 samt messen på vietnamesisk 2. og 4. søndag.  Messen i Pindstrup bliver stadigvæk fejret den 1. og  3. søndag.
    In July no mass in English. Sunday masses in Danish at 10.00 and 17.00.