UGENS NYHEDER – WEEKLY NEWS

25. alm. uge

23. september – 29. september

  1. Tirsdag den 25. – kl. 19.00 billedemeditation v. p.Meister i Peter Fabers læsesal.
  2. Torsdag den 27. – hl. Vincent de Paul, fejres i messen kl.11.00
  3. Lørdag den 29. – De hellige ærkeengler Michael, Gabriel og Rafael fejres i messen kl. 8.00, kl. 14.00 messe på spansk med efterfølgende sammenkomst i menighedssalen.
  4. Efter messen er alle inviterede til menighedsfest i skolens gymnastiksal. Festen er tænkt, som en mulighed for at lære de forskellige grupper, som fungerer i vores menigheden at kende, og for at mødes på tværs af forskellige sprog og nationaliteter.
  5. Sogneundervisning for børn og unge som skal forberedes til den første kommunion og firmelsen samt til børn mellem 3 og 9 år er begyndt lørdag den 8.09. Næste undervisningslørdag er den 6 oktober. Datoer for de øvrige undervisningsdage samt tilmeldings formular findes på sogneundervisnigs hjemmeside: suaarhus.dk.
  6. Mange mennesker søger ind i vores kirke som er en stille oase midt i vores larmende og travle by.  Stilheden er en af kirkens kendetegn som mange, ikke kun kristne og katolikker, jævnlig får gavn af. Mange bruger kirken til stille bøn inden og efter gudstjenesterne. Vi vil derfor opfordre til at respektere den især før og efter messerne.  Har man behov for at bede i fællesskab,  henviser vi til Niels Steensens Kapel ovenover sakristiet, som står til rådighed for menigheden. Lad kirken være stille udenfor de officielle gudstjenester: dåb, vielser, begravelser, messer, tidebøn og rosenkrans fredag efter messen. Tak for jeres forståelse, Menighedsrådet.