SOMMER

Kære Venner.

Efter mange måneders mørke stråler solen endelig på os i al sin glans. Sindet bliver løftet op, smilet kommer tilbage på menneskernes ansigter, gnisten og glæden fylder mere og mere i vores hverdag. Naturen er i fuld gang med sin farve og duftfest. Sommeren nærmer sig.

Solens glans minder os om Ham som er Retfærdighedens Sol og som ved sin opstandelse er brudt frem gennem den kulsorte sky. I Hans lys ser verden anderledes ud. I Hans lys ser vort liv anderledes ud. Oplyst af hans strålende glans ser vores udfordringer mindre ud, og vores vanskeligheder gør os mindre bange. Den Opstandne bringer fred og fjerner angst og frygt.

I denne sommertid vil Kristus fylde dit og mit hjerte med sin varme. Med Helligåndens varme. Det er Ham, som er den fineste gave givet os af den Opstandne Herre. Gennem Helligånden vil Jesus fortsat være til stede i dit og mit liv. Gennem Helligånden vil Han oplyse alt der er mørkt og svært. Lad os åbne os for denne gave som Herren gavmildt skænker os i denne pinsetid.

Det lange arbejds og skoleår når snart til sin afslutning og vi får lov til at slappe af og holde fri. Lad os ligesom Vorherre se på skabelsens skønhed og erkende at alt Han har skabt er godt!

Uanset om vi bliver i byen eller tager til et sommerhus ved havet minder de korte lyse nætter os om at Herrens lys er altid med os. Også midt i den mørkeste nat. Med ham “er mørket ikke mørke for dig, natten er lys som dagen, mørket er som lyset.” (Ps 139) Husk det, hvis denne tid byder på  udfordringer og skavanker!

Jeg ønsker dig en velsignet pinsetid og en god sommer!
p. Kris

OBS! OBS! OBS!

I juli måned fejres der to messer om søndagen: kl. 10:00 og 17:00.
(INGEN MESSE KL.8:00)
W lipcu nie ma mszy sw po polsku. Ingen messe på polsk i juli.
In July no mass in English. Ingen messe på engelsk i juli.

Hverdagsmesserne fejres som sædvanlig.